Sztárok

Rendszeresen műteni kell Tóth Verát

Hatalmas fogyása miatt újra és újra korrekciós beavatkozásokra szorul Tóth Vera, de állítja, megéri.

Pár hete osztotta meg Tóth Vera, hogy második születésnapját ünnepli. Az énekesnő két éve feküdt először kés alá, ekkor végeztek rajta gyomorszűkítő műtétet, az volt az első lépés a hosszú úton, mely során negyvenöt kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

Tóth Vera a Borsnak azt mondta, félúton jár kitúzött céljához képest. „Négy évet adtam magamnak arra, hogy formába hozzam a testem. A folyamat még tart, de a mérleg már nem érdekel. Most már inkább csak formálódni szeretnék. A felsőtestem még nem az igazi” – vélekedett az énekesnő. Ezzel azért tudnánk vitatkozni Tóth Vera bikinis fotói láttán.

🔵

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

Ám az idősebb Tóth nővért 2016 óta rendszeresen műtik: háromhavonta kés alá kell feküdnie. „Ha összeadjuk az elmúlt két év műtéteit, annyira jön ki, mintha két teljes napig műtöttek volna egyfolytában. De muszáj. Ha valaki ekkora súlyt ad le, elengedhetetlenek a további műtétek, korrekciók” – árulta el a Megasztár volt versenyzője.

Vera óriási fogyása ellenére azonban szingliként él, pedig amíg túlsúlyos volt, folyamatosan volt párkapcsolata. „Másfél éve egyedül vagyok, nem is randizom, inkább nézelődöm, ismerkedem a férfiak incselkedő tekintetével. Sosem voltam kifejezetten pasizós típus, inkább a visszafogottság jellemez ezen a téren. Meg aztán nehéz is ez, mert az erős, okos nőkhöz nehezebben közelednek a férfiak. De nyitottnak kell lennem, manapság szerintem nem szabad várnia egy nőnek, hogy a férfi lépjen, nekünk kell megadnunk a kezdő löketet” – tette hozzá Tóth Vera.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top