Sztárok

Hajdú Péter: „Lehetnék szerény, de nem leszek”

A magánélete és a munkája körüli találgatásoknak is véget vet Hajdú Péter, aki az ATV-s távozása kapcsán teszi tisztába a róla megjelent híreket.

Hajdú Péter április közepén ünnepelte a 43. születésnapját, és aznap az „ajándék” az volt, hogy címlapra került a kirúgásával. Hajdú ATV-s távozásáról pedig megjelent már mindenféle, amit a producer-műsorvezető most helyretett. 

„Nem rúgtak ki… Még március 22-én én írtam Németh S. Szilárd vezérigazgatónak egy üzenetet, amelyben jeleztem neki, hogy amint nyáron lejár a szerződésünk, nem akarom folytatni a közös munkát. Hogy miért, arról nem szeretnék beszélni.” 

A Story magazinnak ennek kapcsán Hajdú Péter beszélt arról, hogy nincs konfliktusa Sváby Andrással, bár a történetekből az tűnik ki, lenne miért neheztelnie. Ugyanígy nem kerülte ki a producer a a politikával kapcsolatos kérdéseket, azt, hogy mi a véleménye az ilyen típusú protekcióról. De nem tért ki a magánéleti kérdések elől sem. 

Hajdú Péter el tudja engedni a tévézést, vannak más üzleti érdekeltségei

„Nagyon kevés időm van a magánéletemre. Akik nagyon fontosak nekem, azok a gyerekeim. Minden második hétvégén velem vannak, és azok a hétvégék szentek. Ha most kiesik valamelyik munka az életemből, akkor talán rendbe tudom tenni a magánéletemet is. Lehet, hogy ebből a szempontból is szerencsés lesz egy kis lazítás.”

A válást szerinte még idén kimondják, és akkor végre új életet kezdhet. Erről is mesélt a magazinnak. 

A Story magazinnak adott interjút Hajdú Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top