Sztárok

Titokban apa lett az Edda gitárosa, Kicska László

Alig egy év leforgása alatt az Edda két tagja is apa lett. Az együttes basszusgitárosa, Kicska László most először mesél a babavárásról és a kislányáról.

Natália Zita a múlt héten született, a kicsi érkezéséről az Edda rajongói sem tudtak, Kicska László nem verte nagydobra az örömhírt. 

„Natália császármetszéssel jött végül világra, de nagyon diszkrét, szerethető volt az egész közeg, mert a műtét egy paraván mögött zajlott. Amikor kivették az orvosok, azonnal odaadták, így a kezembe tarthattam a pici lányt. Aztán kettesben voltunk még egy darabig egy külön szobában. Csak néztem, és nem tagadom, elsírtam magam.”

A Storynak képet is mutatott Kicska László a lányáról, és ezúttal nem túlzás azt állítani, hogy látszik: Natália kiköpött apja.  A gyereke édesanyjáról nem árult el sokat a zenész, akiről két éve jelent meg utoljára magánéleti hír, amikor Kicska szakított az akkori barátnőjével. Az viszont kiderült, hogy Keresztes Ildikó, akivel 25 évig élt együtt, örült a hírnek. 

„Remélem, hamarosan neki is megmutathatom a kislányomat…”

A kicsi nevéről, a szülésről részletek a Story magazinban.

A Story magazinnak mutatta meg a kislányát Kicska László, az Edda 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top