Sztárok

Meglepődnél Verrasztó Dávid szakmáján

Viktorin Tamás a 103.9 Sláger FM műsorvezetője régóta hódol egyik kedvenc szenvedélyének, a gasztronómiának. A rádiós annak idején menyasszonyát is egy remek fogással nyűgözte le, de jó barátjával, a világbajnok úszó Verrasztó Dáviddal is a főzés a közös szenvedélyük.

Bár talán kevesen gondolnák, de Viktorin Tamás egyik nagy szenvedélye a főzés. A Sláger fm műsorvezetője gyakran ragad fakanalat, és szinte nincs olyan konyhai folyamat, amitől megriadna. „Szívesen és örömmel főzök. Persze a hagymaaprítás nem a kedvencem és a főzés utáni mosogatás sem a legkellemesebb, de ezektől eltekintve szívesen főzőcskézek” – árulta el Tamás, aki menyasszonyát is a főztjével vette le a lábáról:

Még friss volt a kapcsoltunk, az első randiknál jártunk, amikor mindketten részt vettünk az Etyeken megrendezésre kerülő pikniken, ahol csapatban indultunk a főzőversenyen. Akkor vaddisznó pörkölt készült, vörösborral megspékelve. Igyekeztem a lehető legtöbb részt kivenni a főzésből, és reméltem, hogy ez a konyhában való jártasság elnyeri a párom tetszését is. Amikor belekóstolt a főztünkbe, láttam rajta, hogy elég jó pontot szereztem nála. Augusztusban már az esküvőnkre készülünk

– mondta a rádiós, akinek remek csapattársa van a szokásos etyeki főzőversenyen a kétszeres világbajnok úszó, Verrasztó Dávid személyében.

Verrasztó Dávid és Viktorin Tamás főzőverseny

„A szakmám szerint szakács vagyok, de el kell ismerni, van, hogy Tamás néha lefőz. Korábban több időnk volt a közös programokra, főzésekre, de mostanság mindketten elfoglaltabbak vagyunk. A Pikniken a csapatversenyt azonban nem hagyjuk ki. Voltunk már dobogósok többször is, de a trófeát még nem sikerült elhoznunk. Júniusban ismét megpróbáljuk, hátha akkor elnyerjük a legjobbaknak járó címet” – mondta Verrasztó Dávid, akiről nemrég az a hír is felröppent, hogy az RTL Klubhoz igazol

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top