nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Újabb trónörökös érkezik Emilio családjába?

Újabb trónörökös érkezik Emilio családjába?

Futótűzként terjed Tina rosszullétének híre az Emilio famíliában. Vivi biztosra veszi, hogy édesanyja gyermeket vár, így erről értesítette a család nagyobbik csemetéjét, Tinát. A kis Tina ledöbbent a feltételezéstől, és egyből haza is tért, hogy utánajárjon, mi az igazság.
NLCafé
f Ajánlom

Napok óta rosszullét gyötri Jellinek Tinát, akit legutóbb olyan panaszok kínoztak, hogy férje jobbnak látta, ha orvost hív. A vizsgálat után a doktor azt javasolta Tinának, hogy biztos, ami biztos, végezzen el egy terhességi tesztet. Bár Tina még a gondolatot is igyekszik elhessegetni magától, Emilio és kislányuk, Vivike biztosra veszik, hogy úton van a trónörökös. „Két terhességem volt, egy nő tudja és megérzi, mikor gyermeket vár. Én nem hiszem, hogy most ez állna a rosszullétem hátterében, de Emilio és Vivi bogarat ültettek a fülembe. Ők mindketten szentül hiszik, hogy kisfiút várok” – mondta Jellinek Tina, aki úgy érzi, semmi szükség a terhességi teszt elvégzésére.

Kislánya, Vivi azonban biztosra veszi a kistestvér érkezését, így a nagyobbik Tinát is riadóztatta a hírrel, aki azonnal hazasietett, hogy utánajárjon, mi igaz a híresztelésből.

Nem akartok nekem valamit elmondani? Tényleg, lehet, hogy babát vársz és nekem nem is szóltok? Még ha csak a gyanúja is felmerült, most azonnal csinálnod kell egy terhességi tesztet! Nagyon örülnék a kistestvérnek, egész nap csak babusgatnám. Tudnunk kell, hogy igaz, vagy sem, mielőtt mindenki még jobban beleéli magát

– fakadt ki kis Tina, akinek unszolására édesanyja beadta a derekát. „Igazából egyetértek a családdal, jól tette Emil, hogy hozott egy tesztet. Utána kell járni, és jó minél előbb tudni, hiszen a terhesség felelősség. A gyerekáldás mindig a jóisten ajándéka. Ha a teszt pozitív, akkor ennek a babának itt a helye ebben a szerető családban” – mondta Tina, aki a Sláger TV-n látható Drága családom, az Emilio família című műsor mai adásában a teszt eredményéről is beszámol.

Megosztás Facebookon