Sztárok

Újabb trónörökös érkezik Emilio családjába?

Futótűzként terjed Tina rosszullétének híre az Emilio famíliában. Vivi biztosra veszi, hogy édesanyja gyermeket vár, így erről értesítette a család nagyobbik csemetéjét, Tinát. A kis Tina ledöbbent a feltételezéstől, és egyből haza is tért, hogy utánajárjon, mi az igazság.

Napok óta rosszullét gyötri Jellinek Tinát, akit legutóbb olyan panaszok kínoztak, hogy férje jobbnak látta, ha orvost hív. A vizsgálat után a doktor azt javasolta Tinának, hogy biztos, ami biztos, végezzen el egy terhességi tesztet. Bár Tina még a gondolatot is igyekszik elhessegetni magától, Emilio és kislányuk, Vivike biztosra veszik, hogy úton van a trónörökös. „Két terhességem volt, egy nő tudja és megérzi, mikor gyermeket vár. Én nem hiszem, hogy most ez állna a rosszullétem hátterében, de Emilio és Vivi bogarat ültettek a fülembe. Ők mindketten szentül hiszik, hogy kisfiút várok” – mondta Jellinek Tina, aki úgy érzi, semmi szükség a terhességi teszt elvégzésére.

Kislánya, Vivi azonban biztosra veszi a kistestvér érkezését, így a nagyobbik Tinát is riadóztatta a hírrel, aki azonnal hazasietett, hogy utánajárjon, mi igaz a híresztelésből.

Nem akartok nekem valamit elmondani? Tényleg, lehet, hogy babát vársz és nekem nem is szóltok? Még ha csak a gyanúja is felmerült, most azonnal csinálnod kell egy terhességi tesztet! Nagyon örülnék a kistestvérnek, egész nap csak babusgatnám. Tudnunk kell, hogy igaz, vagy sem, mielőtt mindenki még jobban beleéli magát

– fakadt ki kis Tina, akinek unszolására édesanyja beadta a derekát. „Igazából egyetértek a családdal, jól tette Emil, hogy hozott egy tesztet. Utána kell járni, és jó minél előbb tudni, hiszen a terhesség felelősség. A gyerekáldás mindig a jóisten ajándéka. Ha a teszt pozitív, akkor ennek a babának itt a helye ebben a szerető családban” – mondta Tina, aki a Sláger TV-n látható Drága családom, az Emilio família című műsor mai adásában a teszt eredményéről is beszámol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top