Sztárok

Katalin hercegné visszautazott Londonba, bármikor megszülethet a királyi baba

A húsvéti ünnepeket a szüleivel töltötte, de most visszatért a fővárosba. Ez azt jelenti, hogy most már tényleg bármikor világra jöhet a királyi baba.

Katalin hercegné az elmúlt heteket a szülei otthonában, Buckleburyben és Sandringhamben töltötte, most viszont visszatért Londonba. Ez nem jelenthet mást, mint hogy már nagyon közel van a harmadik gyermeke megszületése.

Katalin és a családja kellemesen töltötte a húsvéti ünnepeket Norfolkban, a gyerekek húsvéti tojásokat kerestek a nagyszüleikkel, Carole és Michael Middletonnal. Még Katalint is lehetett látni, ahogy vásárol Waitrose-ban.

Miután visszautaztak a fővárosba György herceg visszatért az iskolába, Charlotte hercegnő pedig az óvodába. Valószínűleg Katalinnak lesz még néhány nyugodt perce, mielőtt háromgyerekes anya lesz.

Katalin most már bármikor szülhet. A londoni St. Mary kórház exkluzív részlegén, a Lindo Wingben már felkészültek az érkezésére, kívülről pedig kordonokkal vették körbe az épületet. Az elmúlt napokban a királyi család rajongói már letáboroztak a kórház előtt.

(Hello Magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top