Sztárok

Bármikor szülhet Katalin hercegné! Királyi babák első fotói

Már lezártak annak a londoni kórháznak az utcáját, amelyben Katalin hercegné életet ad a harmadik gyermekének. Amíg várjuk az újabb királyi baba születését, nézzük végig a legcukibb fotókat, amik az uralkodói családok legkisebb tagjairól készültek az elmúlt években!

Igazi bébibum volt az elmúlt években az európai uralkodó családoknál. Elég csak a svéd királyi családra gondolni, ahol 5 éven belül 5 unokája is született a királynak. 2014-ben például mindenki a svéd Magdaléna hercegnő közvetlen, és teljesen hétköznapi fotóit imádta, amikor világra hozta a második gyermekét. A svédeknél maradva, Károly Fülöp herceg ma már kétszeres apuka, de kevés annyira megható apa-fia fotót láttunk, mint azok a 2016-os felvételek, amelyek az első gyermeke születésekor készültek. És a második gyermekének keresztelőjén készült képeket is imádjuk!

Károly Fülöp herceg és családja

A svéd Károly Fülöp herceg és Zsófia hercegné valamint két gyermekük. (Profimedia)

Szintén 2016-ot írtunk, amikor a bhutáni királyi pár alig kéthetes kisfiáról nézhettük meg az elragadó babafotókat. Érdekesség, hogy a törvények értelmében Bhutánban lányok nem örökölhetik a trónt, csak a fiúk.

Szinte mindannyian emlékszünk arra a pillanatra, amikor először megpillanthattuk a kórház előtt Katalin hercegné és Vilmos herceg fiát. Hasonló képek természetesen akkor is készültek, amikor Katalin második gyermeke, Sarolta született 2015-ben. György hercegről és Saroltáról természetesen hamar elkészültek az első közös fotók is, a család otthonában, a Kensington-palotában. Azok is emlékezetes felvételek voltak, melyeket akkor készíthettek a fotósok, amikor Katalin hercegné fia először ment óvodába. De a kis Sarolta első nyilvános szereplését sem könnyű elfelejteni…

Camilla, Károly herceg, királyi család, Katalin hercegnő, vilmos herceg, györgy herceg, sarolta, II. Erzsébet, Fülöp

Sarolta hercegnő első nyilvános szereplése (Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top