Sztárok

Apa lesz Pál Dénes

Közösségi oldalán tudatta rajongóival és a világgal a jó hírt Pál Dénes énekes, miszerint hamarosan apai örömök elé néz. Üzenetéből a születendő gyermek neme is kiderül.

Pál Dénes Instagramra írt sorait olvasva elönti az ember szívét a melegség és valami nedvesség kezd összegyűlni a szem sarkában. A 2012-es The Voice – Magyarország hangja és a 2014-es Sztárban sztár nyertese közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy hamarosan kislánya születik.

„Már megszokhattátok tőlem, hogy életem minden jelentős mozzanatát örömmel osztom meg veletek, legyen az egy szakmai történés, egy boldog pillanat vagy akár egy dal sikere. Ha viszont a magánéletemről van szó, általában szűkszavúan fogalmazok. Vannak azonban pillanatok, amiket az ember sosem felejt el, ezek örökre rögzülnek az élet szalagjára és sosem kopnak meg. Ilyen elképesztő pillanat volt számomra, amikor megtudtam: APA leszek! Hihetetlen érzés, amit minden újdonságával, »furcsaságával« hatalmas büszkeséggel már most imádok! Szerettem volna, ha ti is a részesei vagytok a boldogságunknak és osztoztok az örömünkben! Jah… és naná, hogy kislány!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top