nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nagy Ervinnek dobta le a textilt Farkasházi Réka

Nagy Ervinnek dobta le a textilt Farkasházi Réka

Szinte minden ruha a padlón kötött ki Farkasházi Réka és Nagy Ervin közös jelenetében A Tanárban.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Talán nem túlzás azt állítani, hogy egy fiktív Magyarországon játszódik az RTL legújabb sorozata, A Tanár. A Nagy Ervin főszereplésével forgó sorozat a szürke hétköznapokból egy gondtalan, kisimult világba helyezi az iskolát és a pedagógusokat. Kíváncsian várjuk, elkezd-e majd közelíteni a műsor a valósághoz: végülis a Barátok köztnek is kellett kb. húsz év, mire eleresztettek egy káromkodást.

A negyvenévesen is remekül kinéző Farkaházi Réka a főszereplő karjaiban köt ki az egyik következő részben. A jeleneteket még a színésznő harmadik terhessége előtt vették fel tavaly nyáron, írja a Blikk. Farkasházi 2009-ben hagyta ott a Barátok köztöt, azóta főleg színpadi munkáira koncentrált.

Farkasházi Réka és Nagy Ervin | Fotó: RTL Klub

„A Tanár tavaly nyári forgatásain ébredtem rá arra, hogy nekem ez a világ mennyire hiányzik. Évek óta nem forgattam, és nagyon jól éreztem magam ebben a közegben” – mondta Farkasházi Réka, de azt is hozzátette, kicsit szégyenlős volt, mikor vetkőzni kellett. „Színésznő vagyok, tehát ha egy szerephez a vetkőzés is hozzátartozik, megteszem. Nem szoktam ebből ügyet csinálni, persze nem szívesen vetkőzöm” – árulta el a családanya.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon