Sztárok

Nagy Ervinnek dobta le a textilt Farkasházi Réka

Szinte minden ruha a padlón kötött ki Farkasházi Réka és Nagy Ervin közös jelenetében A Tanárban.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy egy fiktív Magyarországon játszódik az RTL legújabb sorozata, A Tanár. A Nagy Ervin főszereplésével forgó sorozat a szürke hétköznapokból egy gondtalan, kisimult világba helyezi az iskolát és a pedagógusokat. Kíváncsian várjuk, elkezd-e majd közelíteni a műsor a valósághoz: végülis a Barátok köztnek is kellett kb. húsz év, mire eleresztettek egy káromkodást.

A negyvenévesen is remekül kinéző Farkaházi Réka a főszereplő karjaiban köt ki az egyik következő részben. A jeleneteket még a színésznő harmadik terhessége előtt vették fel tavaly nyáron, írja a Blikk. Farkasházi 2009-ben hagyta ott a Barátok köztöt, azóta főleg színpadi munkáira koncentrált.

Farkasházi Réka és Nagy Ervin | Fotó: RTL Klub

„A Tanár tavaly nyári forgatásain ébredtem rá arra, hogy nekem ez a világ mennyire hiányzik. Évek óta nem forgattam, és nagyon jól éreztem magam ebben a közegben” – mondta Farkasházi Réka, de azt is hozzátette, kicsit szégyenlős volt, mikor vetkőzni kellett. „Színésznő vagyok, tehát ha egy szerephez a vetkőzés is hozzátartozik, megteszem. Nem szoktam ebből ügyet csinálni, persze nem szívesen vetkőzöm” – árulta el a családanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top