nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megsérült Kiss Ramóna szerelme

Megsérült Kiss Ramóna szerelme

3-4 hétig pihennie kell Kiss Ramóna vőlegényének, Lékai Máténak, miután sérülést szenvedett a kézilabda Magyar Kupa döntőjében.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kiss Ramóna és Lékai Máté nemsokára összeházasodnak, és már a családalapítás is szóba került, ahogy azt a műsorvezető nemrégiben elárulta. A fiataloknak egyelőre mással kell foglalkozniuk, ugyanis Lékai Máté lesérült a kézilabda Magyar Kupa döntőjében, amit egyébként megnyert a Veszprém. A sportolót a kórházba szállítás után egyből operálni kellett, 3-4 hetes kihagyás vár rá. 

KUPAGYOZTES!!!!🏆

Lekai Mate (@lekaimate) által megosztott bejegyzés,

„Máténak egy szerencsétlen ütközést követően sérült meg a jobb hüvelykujja. A mérkőzés után a csapat irányítóját megvizsgálták a veszprémi kórházban, ahol az orvosok darabos törést állapítottak meg. A sérülés műtéti beavatkozásra szorult, amelyet hétfő délelőtt végre is hajtottak. Magyar válogatott játékosunkra várhatóan 3-4 hét kihagyás vár” – írja a handballveszprem.hu.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon