nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Mazsit nem zavarja Berki tinderezése

Mazsit nem zavarja Berki tinderezése

Baukó Éva azzal vádolta Berki Krisztián múlt héten, hogy az Fem3Cafe szüneteiben folyamatosan a Tinderen lóg. A műsorvezető barátnője, Mazsi reagált a vádakra.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Baukó Éva és Berki Krisztián vitája hosszan elhúzódott, de úgy tűnik, már vége a vádaskodásnak. Az egykori valóvilágos azt is felhozta az egyik élő videójában, hogy Berki fent van a Tinderen, ami elég furcsa, hiszen kapcsolatban van, amit nem titkol a média elől sem. Berki Krisztián a válasz videóban nem reagált erre a felvetésre, helyette Mazsi válaszolt a vádakra. 

Renáta Katona Mazsi ❤️ Blikk megkereste Berki párját, Katona Renátát, Mazsit, akit különösebben nem kavart fel a dolog. – Jót nevettem ezen az egeszén – kezdte lapunknak Mazsi, akit azt sem zavar, hogy szerelme továbbra sem törli adatlapját a társkeresőről, így a nők megpróbálhatják felvenni vele a kapcsolatot. – Ha van rá ideje, akkor nyugodtan. De teszek róla, hogy ne legyen energiája ilyesmivel foglalkozni – tette hozzá mosolyogva. A szerelmesek tényleg sülve-főve együtt vannak, így a műsorvezető nehezen is tudná megoldani a csajozást. – Nincs köztünk féltékenység, maximálisan megbízunk a másikban, ráadásul láthatjuk egymás telefonját, nincsenek titkok, így nem zavar, ha Krisztián fent van a Tinderen – tette hozzá. @mazsirenata #tinder #amieletunk #aberki http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/berki-regisztraltam-a-tarskeresore/w23pqq8

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Mazsit különösebben nem kavarta fel a dolog. „Jót nevettem ezen az egészen” – kezdte a Blikknek Katona Renáta Mazsi, akit azt sem zavar, hogy szerelme továbbra sem törli adatlapját a társkeresőről, így a nők megpróbálhatják felvenni vele a kapcsolatot. „Ha van rá ideje, akkor nyugodtan. De teszek róla, hogy ne legyen energiája ilyesmivel foglalkozni” – tette hozzá. „Nincs köztünk féltékenység, maximálisan megbízunk a másikban, ráadásul láthatjuk egymás telefonját, nincsenek titkok, így nem zavar, ha Krisztián fent van a Tinderen” – zárta szavait Berki Krisztián szerelme

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon