Sztárok

Mazsit nem zavarja Berki tinderezése

Baukó Éva azzal vádolta Berki Krisztián múlt héten, hogy az Fem3Cafe szüneteiben folyamatosan a Tinderen lóg. A műsorvezető barátnője, Mazsi reagált a vádakra.

Baukó Éva és Berki Krisztián vitája hosszan elhúzódott, de úgy tűnik, már vége a vádaskodásnak. Az egykori valóvilágos azt is felhozta az egyik élő videójában, hogy Berki fent van a Tinderen, ami elég furcsa, hiszen kapcsolatban van, amit nem titkol a média elől sem. Berki Krisztián a válasz videóban nem reagált erre a felvetésre, helyette Mazsi válaszolt a vádakra. 

Mazsit különösebben nem kavarta fel a dolog. „Jót nevettem ezen az egészen” – kezdte a Blikknek Katona Renáta Mazsi, akit azt sem zavar, hogy szerelme továbbra sem törli adatlapját a társkeresőről, így a nők megpróbálhatják felvenni vele a kapcsolatot. „Ha van rá ideje, akkor nyugodtan. De teszek róla, hogy ne legyen energiája ilyesmivel foglalkozni” – tette hozzá. „Nincs köztünk féltékenység, maximálisan megbízunk a másikban, ráadásul láthatjuk egymás telefonját, nincsenek titkok, így nem zavar, ha Krisztián fent van a Tinderen” – zárta szavait Berki Krisztián szerelme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top