nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Luxus Tünde bocsánatot kért a puki sztori miatt

Luxus Tünde bocsánatot kért a puki sztori miatt

Tegnap sor került Polgár Tünde bemutatkozó vacsorájára a Feleségek luxuskivitelben adásában. Szokás szerint ez sem múlt el konfliktus nélkül, amiért a galériatulajdonos a közösségi oldalán kért bocsánatot.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Múlt héten rajtolt a Feleségek luxuskivitelben második évada. Tegnap már bemutatták a második részt is, amelyben végre Polgár Tünde birtokát is feltérképezhettük. A galériatulajdonos felesége isteni vacsorát készített a többi luxinak, de persze nem telt vita nélkül az este. Vasvári Vivi a tőle megszokott szókimondással hozta le a vacsorát, majd Babett és Dalma úgy összeveszett, hogy utóbbi felállt az asztaltól. Polgár Tünde utólag kapcsolódott be, így csak a tegnapi részben látta, mi is történt valójában. 

Így reagált: 

„Én kérek elnézést mindenkitől, akit bántott a vacsorámon elhangzott sok trágárság. A puki storyn kívül a többivel én is csak az adásban szembesültem. Én szégyenlem magam mindenki helyett” – írta a közösségi oldalán a Feleségek luxuskivitelben szereplője. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon