Sztárok

Luxus Tünde bocsánatot kért a puki sztori miatt

Tegnap sor került Polgár Tünde bemutatkozó vacsorájára a Feleségek luxuskivitelben adásában. Szokás szerint ez sem múlt el konfliktus nélkül, amiért a galériatulajdonos a közösségi oldalán kért bocsánatot.

Múlt héten rajtolt a Feleségek luxuskivitelben második évada. Tegnap már bemutatták a második részt is, amelyben végre Polgár Tünde birtokát is feltérképezhettük. A galériatulajdonos felesége isteni vacsorát készített a többi luxinak, de persze nem telt vita nélkül az este. Vasvári Vivi a tőle megszokott szókimondással hozta le a vacsorát, majd Babett és Dalma úgy összeveszett, hogy utóbbi felállt az asztaltól. Polgár Tünde utólag kapcsolódott be, így csak a tegnapi részben látta, mi is történt valójában. 

Így reagált: 

„Én kérek elnézést mindenkitől, akit bántott a vacsorámon elhangzott sok trágárság. A puki storyn kívül a többivel én is csak az adásban szembesültem. Én szégyenlem magam mindenki helyett” – írta a közösségi oldalán a Feleségek luxuskivitelben szereplője. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top