nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Furcsa ítélet született Nótár Mary ügyében

Furcsa ítélet született Nótár Mary ügyében

A bíróság mindkét felet elmarasztalta Nótár Mary becsületsértési perében, nem is akárhogy.
NLCafé
f Ajánlom

Nótár Mary becsületsértési perének végére tett pontot kurtán-furcsán a bíróság. Mint korábban megírtuk, Nótár Mary személyes szabadság megsértéséért jelentette fel korábbi menedzserét, Lakatos Róbertet. Az énekesnő állítólag szerződést akart bontani Lakatos cégével, de a férfi erre nem volt hajlandó, és napokra XVIII. kerületi otthonába zárta Nótárt. Mary az ő verziója szerint a fogva tartás alatt elvetélt.

Ezzel párhuzamosan Lakatos tartott igényt a nyolcvanmilliós összegre, mivel Mary idő előtt szeretett volna szabadulni a szerződéstől, ami a produkciós irodához kötötte.

A furcsa ügy több oldalról billegett, a rendőrség egyszer már elutasította Nótár Mary feljelentését. A bíróság mostani döntése mindkét felet ötszázezer forint megfizetésére kötelezte a másik felé, írja a Blikk. A perköltségeket is egyenlő arányban viselik.

Az ítélet szerint Nótár Mary megsértette Lakatos jó hírnévhez való jogát mikor azt állította, hogy a férfi bezárta otthonába. A Skyforce Kft. a közleményében tett Nótár Mária nemi indentitásával kapcsolatban kapta az elmarasztalást, mivel Mária nyíltan nem vállalta fel, hogy leszbikus. 

Megosztás Facebookon