nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Cseke Katinka nem vágyik fiatalabb férfira

Cseke Katinka nem vágyik fiatalabb férfira

A színésznő korábbi kapcsolataiból tanulva ma már pontosan tudja, milyen férfi az, aki szóba jöhet nála. Cseke Katinka elmondta, milyen számára az ideális jelölt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Cseke Katinka remek formában van, a szerelem valamiért mégsem talál rá. Egy ideje már szingli, de azt mondja, nem bánja, bár néha azért vágyik egy társra, akihez hazamehet esténként. Mivel a színésznőnek több fiatalabb párja is volt, most már tudja, hogy ez nem működhet. A Micsoda Nők! adásában azt is elárulta, pontosan milyen férfire vágyik. 

„Így, hogy három év múlva 50 leszek, már pontosan tudom, hogy én már nem fogok olyan férfival szóba állni, aki 10-15 évvel fiatalabb, és nem fogok olyannal szóba állni, aki egzisztenciálisan full-full alattam van. Nem arra gondolok, hogy gazdag legyen, meg hat diplomája legyen, hogy valami kis pici: főiskola, satöbbi, és mondjuk legyen egy lakása és élete. Ne az legyen, hogy van egy zacskó ruhám, jöhetek? Ebből már elegem van… Legalább a a maga vacsoráját fizesse ki, az enyémet nem kell” – árulta el Cseke Katinka

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon