nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Rosszul lett Jellinek Tina, orvost kellett hívni

Rosszul lett Jellinek Tina, orvost kellett hívni

Szinte minden napja jó hangulatban telik az Emilio famíliának, így még sosem volt arra példa, hogy ilyen nagy legyen a riadalom, mint a mai adásban. Tina ugyanis váratlanul rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy kis főzőcske, némi zenehallgatás, takarítás: nagyjából ezekkel telt Jellinek Tina napja egészen addig, amíg a háziasszony rosszul nem kezdte érezni magát. Tina, Emilio és Vivike a nap végén Bangó Margithoz látogattak át, ahol Tina már rosszullétre panaszkodott. „Valami nincs rendben a gyomrommal. Lehet, hogy elrontottam, vagy valami olyat ettem, nem tudom, de valami nincs rendben vele” – mesélte nagymamájának Tina, akinek állapota egyre csak rosszabbodott. A helyzet annyira súlyossá vált, hogy mire hazaértek, Tina fejvesztve rohant a mosdóba, és mivel hosszú percekig nem tudta elhagyni a mellékhelyiséget a folyamatos hányinger miatt, Emilio jobbnak látta, ha orvost hív feleségéhez.

A doktor, miután megvizsgálta Tinát, és tüzetesen végigkérdezte az elmúlt napokról, egy javaslattal élt a gyengélkedő Tinának.

Érdemes lenne felkeresni a nőgyógyászát. Azok alapján, amit elmondott, nem lehet kizárni, hogy terhesség áll a háttérben. Addig is egy tesztet is érdemes lenne elvégezni

– javasolta az orvos, amely mondatok hallatán Emilio és Vivi majd kiugrottak a bőrükből, és nem győztek bizakodni, hogy Tina rosszullétének hátterében valóban gyermekáldás áll. Tina azonban már nem volt ennyire lelkes, mikor a terhesség gyanúja szóba került. „Nem gondoltam rá, hogy terhesség állhat a háttérben, mert nem akarom beengedni a gondolatot a fejembe. Biztos, hogy mindenki örülne neki, és én is azt mondom, ha a jó isten úgy hozná, hogy babát várok, örülnék, de nem erre készültem” – mondta Tina, akinek viszontagságokkal teli estéjét ma 21:00-tól láthatják a nézők Drága családom, az Emilio família mai részében.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon