nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ő Dobó Ági ritkán látott anyukája

Ő Dobó Ági ritkán látott anyukája

Dobó Ági vlogot és blogot is vezet, így a családját nagyon sokszor láthatjuk. A szüleit azonban nem mutogatja gyakran – most az anyukájával posztolt.
NLCafé
f Ajánlom

Dobó Ágit intim helyzetben láthatjuk, hiszen nemrég elindította a vlogját, ahol betekintést nyerhetünk a családja életébe. A két kisfia és a férje állandó szereplője a videós sorozatnak, de a szülőket eddig nem láthattuk. Egészen mostanáig, hiszen Dobó Ági végre megmutatta a követőinek csodaszép anyukáját, akiért odavoltak a rajongók.

CSODÁLATOS ANYUKÁM ❤️ Nagyon nehéz lenne egyetlen dolgot kiemelni, vagy elmesélni Nektek Róla, de az biztos, hogy, ha Ő nem lenne nekünk, nem tudom mihez kezdenék. Számomra Ő a legerősebb Nő a világon, az egyetlen példakép, a legjobb barát, fantasztikus Édesanya, Nagymama. Lassan közeleg az Anyák napja, gondoskodjatok róla, hogy a Ti Anyukátok is tudja, érezze, hogy mennyire különleges!!! Én biztosan egy közös élménnyel lepem meg Őt! Tegyél Te is így, mert gondoskodni Neked is jó, és Neki is! ☺️ Írjátok meg a kedvenc történeteteket Anyukátokkal, és csatlakozzatok hozzánk, nézzük meg együtt a Dolgok, amiért érdemes élni színdarabot Pokorny Liával, május 4-én! A részleteket a hohesc.hu oldalon találjátok! #hoheschu #viddelanyát #agondoskodásjóttesz #anyáknapja #színház #reklám

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés,

,,CSODÁLATOS ANYUKÁM. Nagyon nehéz lenne egyetlen dolgot kiemelni, vagy elmesélni Nektek Róla, de az biztos, hogy ha Ő nem lenne nekünk, nem tudom, mihez kezdenék. Számomra Ő a legerősebb Nő a világon, az egyetlen példakép, a legjobb barát, fantasztikus Édesanya, Nagymama” – írta a fotóhoz Dobó Ági, aki A Konyhafőnök-győzelem miatt is köszönetet mondott neki korábban.

Megosztás Facebookon