nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Csobot Adél vékony kismamaként pörgött A Nagy Duettben

Csobot Adél vékony kismamaként pörgött A Nagy Duettben

Szokták mondani a kismamákra, hogy kettő helyett esznek. Na most Csobot Adél inkább kettő helyett pörgött A Nagy Duett első adásában. Nagyszerű formában van, azt meg kell hagyni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szépen látszik már a pocakja Csobot Adélnak, aki második gyerekével várandós. Bár A Nagy Duett-szereplés kapcsán többen is megkérdezték tőle, hogyan bírja majd a megerőltető próbákat és a vasárnapi élő műsorokat, az énekesnő megköszönte az aggodalmat, de hozzátette: egyelőre semmiben sem akadályozza a terhessége. 

A Nagy Duett első adása alatt kiderült, hogy ezzel nem túlzott, sőt! Ha lehet, még jobban pörög, mint korábban, és a mosolya is még szélesebb.

Rózsa György és Csobot Adél A Nagy Duett első adásában máris nagy kedvenc lett. Fotó: Vadnai Szabolcs

Csobot Adél ugrált, rázta, forgott és hibátlanul énekelt, közben duettpartnere, Rózsa György is rendesen odatette magát, hogy követni tudja az énekesnőt.

Csobot Adél és Rózsa György A Nagy Duett első adásában

Csobot Adél könnyedén mozgott, és bár a fellépőruhában is látszott, milyen vékony a lába és a karja, a sok fodor és bodor alatt nagyobbnak tűnt a pocakja. 

A Nagy Duett-próbákon jobban látszott, milyen csinos kismama Csobot Adél:

Csobot Adél és Rózsa György A Nagy Duett-próbán

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon