nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megvan az új RTL Klub-os műsorvezető, Wossala Rozina új munkát kapott

Megvan az új RTL Klub-os műsorvezető, Wossala Rozina új munkát kapott

Teljes az RTL Klub Reggelijének a csapata, ez most már hivatalos. Az újonnan érkező Papp Gergő új párja lesz, és már most látszik, hogy megvan köztük az összhang.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Amióta kiderült, hogy Fehér Tibor távozik az RTL Klub Reggeliből, felgyorsultak az események. Papp Gergő, vagyis Pimaszúr igent mondott az élő műsorra, és most az is kiderült, ki lesz a párja. 

Az új műsorvezető nem más, mint Wossala Rozina, aki nem beugró, hanem állandó szereplője lesz a Reggelinek. Ezzel ő maga büszkélkedett el a közösségi oldalán. 

„BRÉKING! Mától teljes az @rtlreggeli csapata, ugyanis csatlakoztam ehhez a hat csodás emberhez és ezentúl együtt keltjük Magyarországot! Holnap @papp_gergo_pimaszur -al várunk benneteket, úgyhogy ébredés után ne felejtsétek el kapcsolni!” – írta Wossala Rozina, akinek a Celeb vagyok óta sokkal több rajongója van, mint a konyhafőnökös időszakban. 

„Örülök, hogy kiléphetek a szigorú zsűri szerepköréből, és megmutathatom, milyen vagyok valójában.  A Reggeliben lazábban, kötetlenebbül beszélgethetek számomra is érdekes témákról.  Nagy megtiszteltetés és felelősség ez a feladat. Remélem, sikerül minden reggel jókedvvel ébreszteni majd az országot” – mondta Rozina.

Mit gondolsz arról, hogy Wossala Rozina lesz az új műsorvezető?

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon