Sztárok

Liu Shaolin Sándorék megkapták a pezsgőt Bolttól

A jamaicai világsztár betartotta az ígéretét, sőt még mást is küldött az olimpiai bajnok magyar négyesnek.

Beváltotta az ígéretét Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter, és elküldte a pezsgőt a magyar gyorskorcsolyázóknak, akik aranyérmet nyertek a pjongcsangi téli olimpián.

Lui Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba és Knoch Viktor egy nagyjából 160 ezer forintot érő, hatliteres Mumm pezsgőt kapott. A sprinter ezt megfejelte további hat kisebb kiszerelésű itallal, amelyek darabja 10 ezer fölött kezdődik – írja a Blikk.

Liu Shaolin Sándor a Balázsék című műsorban azt is elmondta, hogy szerettek volna elmenni Bolthoz Jamaicába, de sajnos ez nem jött össze.

A lap úgy tudja, hogy a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ünnepélyes keretek között szeretné bemutatni a világsztártól érkezett pezsgőt.

Usain Bolt még a téli olimpia előtt bejelentette, hogy mindenkinek, aki a dobogón az ő győzelmi pózában ünnepel, egy üveg drága pezsgőt küld. A magyar váltó pedig a szaván fogta a sprintert, és Bolt pózában állt a dobogón.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top