nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Liu Shaolin Sándorék megkapták a pezsgőt Bolttól

Liu Shaolin Sándorék megkapták a pezsgőt Bolttól

A jamaicai világsztár betartotta az ígéretét, sőt még mást is küldött az olimpiai bajnok magyar négyesnek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Beváltotta az ígéretét Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter, és elküldte a pezsgőt a magyar gyorskorcsolyázóknak, akik aranyérmet nyertek a pjongcsangi téli olimpián.

Lui Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba és Knoch Viktor egy nagyjából 160 ezer forintot érő, hatliteres Mumm pezsgőt kapott. A sprinter ezt megfejelte további hat kisebb kiszerelésű itallal, amelyek darabja 10 ezer fölött kezdődik – írja a Blikk.

Liu Shaolin Sándor a Balázsék című műsorban azt is elmondta, hogy szerettek volna elmenni Bolthoz Jamaicába, de sajnos ez nem jött össze.

A lap úgy tudja, hogy a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ünnepélyes keretek között szeretné bemutatni a világsztártól érkezett pezsgőt.

Usain Bolt még a téli olimpia előtt bejelentette, hogy mindenkinek, aki a dobogón az ő győzelmi pózában ünnepel, egy üveg drága pezsgőt küld. A magyar váltó pedig a szaván fogta a sprintert, és Bolt pózában állt a dobogón.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon