nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kollányi Zsuzsi a terhességről: „Sokkoló és csodálatos”

Kollányi Zsuzsi a terhességről: „Sokkoló és csodálatos”

Kollányi Zsuzsi A Nagy Duett színpadán osztotta meg az örömhírt: kisbabája lesz. Vele együtt már három kismama van a műsorban.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nagy Adri terhessége már a Sztárban Sztár + 1 kicsi alatt kiderült, Csobot Adél pedig másfél hónapja osztotta meg a hírt, miszerint második gyermeküket várják Istenes Bencével. Nem kellett sokáig várni az újabb A Nagy Duetthez kapcsolódó örömhírre: Kollányi Zsuzsi élő adásban jelentette be, hogy terhes. Bár az estélyi ruhájában már látszott, hogy gömbölyödik a pocakja, de mindenkit meglepett a hír. 

,,Az emberben benne van, hogy szeretné megosztani ezt a teljesen új élményt. Úgy gondolom, hogy az első várandósság mindenkinek egyszerre sokkoló és csodálatos, de életem legszebb utazása” – mondta a NLCafe.hu-nak Kollányi Zsuzsi

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon