Sztárok

Férjével fogy Szabó Zsófi

Szabó Zsófi igyekszik visszatérni szülés előtt rutinjához és diétájához, ebben pedig férje is a segítségére van.

Hiába volt már egy hónappal ezelőtt is bomba formában Szabó Zsófi, a fiatal anyuka tovább folytatja diétázást. Ráadásul újra elkezdett edzeni is, kisfia születése óta először.

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

“Már több mint egy hete újra edzek, ráadásul a férjemmel együtt. Zsoltival közösen megfogadtuk, hogy a tavaszi megújulás idején mi is jobban odafigyelünk magunkra. Egymást motiváljuk, így együtt biztosan könnyebben leadjuk a felszaladt kilókat” – mondta a műsorvezető a Blikknek, aki öt kiló plusztól szeretne megszabadulni.

“Folytatom a korábbi életmódomat, nagyon odafigyelek arra, mit ehetek és mit nem. Nem lesz könnyű, mert édesszájú vagyok, és a sütiknek nehezen állok ellen, de a kitűzött cél motivál” – árulta el Szabó Zsófi.

“A diéta mellett edzőterembe járunk Zsoltival, igaz, egyelőre inkább kardiózom. Egy-két órát vagyunk ilyenkor távol, addig anyukám vigyáz Mendelre, de az edzőteremben is folyamatosan telefonközelben vagyok, hogy tudjam, minden rendben van otthon” – mesélte Szabó Zsófi, akinek decemberben született meg első kisbabája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top