nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Eltűnt Orbán Józsi agydaganata

Eltűnt Orbán Józsi agydaganata

Óriási ömöhírt közöltek orvosai a zenésszel, Orbán Józsi elindult a gyógyulás útján.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ijesztő betegséggel kellett szembenéznie Orbán Józsinak. A 100 Folk Celsius frontembere tavaly ősszel került kórházba, ahol az orvosok daganatokat találtak a tüdejében és az agyában is. Orbán rögtön kemoterápiát kapott, betegágyáról járt fellépni, de mára úgy tűnik, túl van a nehezén.

“Láttam a számítógépen az előtte és az utána felvételeket, és elmondhatom, hogy eltűnt az agydaganat” – mondta a zenész boldogan a Blikknek. “A sok fekvés miatt a lábam nagyon legyengült, de mindennap szobabiciklizek, hogy megerősödjek. Stabilizálnom kell magam, de már sokkal jobban vagyok” – árulta el Orbán, hogy telnek a napjai.

Orbán Józsi a Mokkában

A hetvenéves énekes leírhatatlanul boldog volt, mikor orvosai közölték vele a hírt. Színpadra állni azonban még jó ideig nem fog tudni, de állítása szerint azon lesz, hogy az is mihamarabb sikerüljön.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon