Sztárok

Boros Lajos elmondja, hogy hívja a pacemakerét

A Mokka vendége volt. Boros Lajos beszélt a betegségeiről.

Január végén az NLCafe is megírta, hogy szívproblémák miatt kórházba került Boros Lajos. „Nagyon érdekes a helyzet, mert miközben naponta úszom 1500 métert, nem tudok felmenni egy lépcsőn. Többször fordult elő az utóbbi időben, hogy meg kellett állnom, mert nem bírtam továbbmenni, nagyon szédültem, nem éreztem jól magam. Ezért hívtam fel egy barátomat, aki közölte, azonnal irány a kardiológia. Befektetett, hogy kiderüljön, mi történik. Azt vizsgálják például, hogy hogyan változik a vérnyomásom a különböző ingerekre, és milyen hatással van ez a teljes szervezetemre. Amint megvannak az eredmények, utána kell konzultálnom a szívsebésszel, hogy megtudjuk, mi a megoldás” – mondta akkor a Blikknek.

Boros Lajos később kapott egy pacemakert, amit eleinte Ferinek hívott, de a ma reggeli Mokkában elmondta, hogy most már Zoli a neve. Mint azt elmesélte, a beültetés után néha elszédült, de már jobban van. Hozzátette, ő nem hitt a szívritmusproblémában, de most, ha rosszul lesz, akkor Zoli rendbe teszi. 

Az egykori rádiós elmondta, hogy fel kell szednie pár kilót, most éppen 73-at mutat a mérleg. A hízást a cukorbetegsége miatti diéta nehezíti, ezért azzal viccelt, hogy a szervezetében többféle kór harcol egymás ellen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top