nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vajna Tímea idén se hagyja ki a Coachellát

Vajna Tímea idén se hagyja ki a Coachellát

Vajna Tímea dögös szettben pózolva tudatta követőivel, hogy idén is ott lesz a szezonnyitó kaliforniai fesztiválon.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ha bárkiben lett volna egy szemernyi kétség arról, hogy Vajna Tímea ott lesz-e idén a Coachellán, ne legyen. A filmügyi kormánybiztos neje egy Instagramra töltött szexi fotóval adta rajongói tudtára, hogy idén – vélhetően több tucat más celeb társaságában – ő is ott bulizik majd a szezonnyitó kaliforniai fesztiválon. Íme:

Miután kiderült, hogy a házasságával minden rendben, Vajna Timi április elején még Izraelben süttette a fenekét. Andy Vajna felesége szokásához híven ezt is alaposan dokumentálta Instagram-oldalán a követőinek. Mutatjuk:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon