nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
A Nagy Duett: Horváth Tamás és Balázs Andi nyerte az első adást

A Nagy Duett: Horváth Tamás és Balázs Andi nyerte az első adást

A jövő héten minden páros újra meg tudja mutatni magát, mivel nem volt kieső az évadnyitó show-ban.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Elstartolt vasárnap A Nagy Duett 6. évada, az első fordulóban – amelyben Kollányi Zsuzsi a színpadon árulta el, hogy babát vár – még nem hirdettek kiesőt, a párosok azonban az első show-ban szerzett pontjaikat továbbviszik a jövő heti adásba – ahol bizony, már távoznia kell az egyik duettpárnak –, és hozzáadódnak az ott kapott pontjaikhoz.

A vasárnap esti adásban az utolsó, azaz a 10. helyen Pumped Gabo és Marcellina végzett, 9. lett Rippel Feri és Tóth Andi, a 8. helyről készülhet a jövő hétre Megyeri Csilla és Gergely Róbert, 7. -ként mehet tovább Fodor Rajmund és Wolf Kati, 6. lett Keveházi Kriszta és Szabó Ádám, az 5. helyen végzett Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor, 4. lett Tápai Szabina és Takács Nikolas, bronzérmes lett Rózsa György és Csobot Adél, az ezüstérmes páros Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván lett. A Nagy Duett 6. évadának első adásának a győztese pedig a Kasszás Erzsiként híressé vált Balázs Andi és a Sztárban sztár-győztes Horváth Tamás.

Balázs Andi és Horváth Tamás Jennifer Lopez világslágerét, az Ain’t Your Mama című dalt adta elő. A zsűri 30 pontot adott a produkcióra.

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon