Sztárok

Kerényi Miklós Gábor zaklatási ügyében először szólalt meg volt felesége

Kerényi Miklós Gábor volt felesége, Frankó Tünde is megszólalt az Operettszínház egykori igazgatójának zaklatási ügyében – írja a Blikk.

Kerényi Miklós Gábort zaklatással vádolta egy volt táncosa, ezért felmentették pozíciójából. A rendező hosszas hallgatás után, az ügyében indított vizsgálat lezárultát követően szólalt meg,  és közösségi oldalán kért elnézést mindazoktól, akiket megbántott, továbbá jelezte, visszavágyik a színház világába.

Kerényi Miklós Gábor – MTI Fotó: Kallos Bea

Ügyével kapcsolatban először szólalt meg volt felesége, aki védelmében vette Kerényit. Az ismert opera-énekesnő kijelentette, remek embernek és kitűnő művésznek tartja egykori férjét:

Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl. Szeretném kijelenteni, hogy Kerényi Miklós Gábor nem rám hivatkozva jelentette meg írását, hanem azt írta le rólam és családjáról, ami valóban fontos: hogy mi mellette állunk, támogatjuk abban, hogy tisztázza magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top