Sztárok

Cseke Katinkát fel akarta gyújtani a párja

Cseke Katinka három évvel ezelőtt szakított párjával, aki fel akarta őt gyújtani. A színésznő Várkonyi Andreának mesélt a történtekről.

Cseke Katinka három éve él férfi nélkül, és csak azért vágna bele egy új kapcsolatba, hogy kiderüljön, már nem lúzer, mert azt többet nem hagyja, hogy valaki élősködjön rajta. Volt párja, a nála jóval fiatalabb Hassine többször fel is akarta gyújtani – írja a Bors.

Hassine elment a színésznővel a Jóban Rosszban sorozat forgatására, és megnézhetett egy jelenetet, amiben Katinkát Mihályfi Balázs, aki az egyik orvost játssza a mellkasánál nyomogatva újraéleszti. Ekkor tört ki a balhé. „Hassine kivágta az ajtót és üvöltött, hogy felgyújtja a stúdiót!” – mesélte a remek formában lévő Cseke Katinka.

cseke katinka

„Ezzel lett vége három év után. Három éve vagyok egyedül. Nem vagyok kapcsolatfüggő, de alig várom, hogy jöjjön valaki, hogy kipróbálhassam, vajon lúzer vagyok-e még” – mondta Cseke Katinka, aki olyan férfira vágyik, akinek van egy minimális egzisztenciája és legalább egy lakása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top