Sztárok

85 évesen is bombázó a hollywoodi sorozatsztár – és még több sztár, akiknek nem ártott a plasztika

Sok sztár nehezen tagadhatná le, hogy plasztikáztatott, és habár vannak elrettentő példák, akkor vagyunk igazságosak, ha bevalljuk: van, akinek mindez egészen jól sikerült. Például 85 évesen 50-nek kinézni nem mindennapi teljesítmény, még ha orvosi segítség kellett is hozzá.

Joan Collins (85)
A 85 éves angol díva úton-útfélen azt hangoztatja: szerencsés genetikájának köszönheti előnyös külsejét. Nos, mimikai ráncaiból ítélve azért a szikének is járna néhány köszönő mondat. Karrierje töretlen: a napokban jelentették be, hogy az Amerikai Horror Story 8. évadában kapott főszerepet.  És plasztika ide, retus oda, nyolcvan felett így kinézni nem semmi.

Excited about being offered American horror story such a brilliant show stay tuned!

Joan Collins (@joancollinsdbe) által megosztott bejegyzés,

Susan Sarandon (71)

A 71 éves színésznő egy Oscar-díjjal és számtalan kasszasikerrel a háta mögött az utóbbi években egyre kevesebbet látható a filmvásznon, ám annál többet a televízió képernyőjén, például a Ray Donovan vagy a Viszály című sorozatban. Ne legyenek kétségeink, Sarandon rendszeresen varratja fel a ráncait, képei viszont két dologról árulkodhatnak: vagy literszámra issza a szűzlányok vérét vagy pokoli jó sebészt választott. 

Thank you @amynadinemakeup, @pamwiggy and @michaelangelnyc for red carpet-readying me for the SAG Awards tonight! 💋

Susan Sarandon (@susansarandon) által megosztott bejegyzés,

Jessica Lange (68)

A kétszeres Oscar-díjas Jessica Lange, aki Sarandon partnere volt a Viszályban, továbbá az Amerikai Horror Story több évadában is rémisztgette a közönséget. A 68 éves sztár megszállottam küzdött az idő ellen, és néha bizony túlzásba vitte a kezeléseket, mégis azt hiszem, sokan szívesen cserélnének vele…

Okay a @feudfx panel at @paleycenter really needs to happen next year! #feud #ahs #jessicalange

Jessica Lange Fanpage💕 (@ahsnamegame) által megosztott bejegyzés,

Nicole Kidman (50)

Nicole elképesztően néz ki, annak dacára, hogy ha akarná sem tagadhatná le a plasztikai beavatkozásokat. Az 50 éves ausztrál sztár tavaly tűnt fel a Hatalmas kis hazugságok című HBO sorozatban, és söpörte be az össze színésznői elismerést lehengerlő alakításáért. Kidman jelenleg a széria második évadán dolgozik, korábban pedig nagyon sokat kritizálták a botox kezelésekért, amiről azt mondják: idővel leszokott.

Cahterine Zeta-Jones (48)

Mrs. Michael Douglas az utóbbi időben nem jeleskedik a mozivásznon, inkább csak a tévében láthatjuk. A Viszály című sorozatban ugyan ő is kapott egy fontosabb szerepet, de a nagy filmesek így sem figyeltek fel rá újra. Következő munkája egy tévéfilm lett, a Cocaine Godmother. Aligha tudná letagadni, hogy ő is feküdt már kés alá, de az eredmény azért lenyűgöző…

Love this shot from my @gio_journal magazine shoot.

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top