Sztárok

Liptai Claudia smink nélkül is csodásan néz ki

Hétvégén Liptai Claudia műsorvezetésével elindul A Nagy Duett, amit már nagyon vár. Szerencsére nemrég volt egy kis ideje pihenni is, így nagy lendülettel veti bele magát a munkába.

A Nagy Duett sajtótájékoztatóján Liptai Claudia a szokásosnál is jobban sziporkázott, miatta a szereplők bemutatása felért egy igényes stand-uppal. Szóval, várjuk már a hétvégi műsorkezdést, addig viszont Claudiának volt ideje kicsit pihenni is, na meg ünnepelni. 

Bár a fotónál kiemelte, hogy nincs kifestve, a Facebookon megjegyezte egy hozzászóló: Claudia smink nélkül így is ugyanolyan csinos. Sőt, az NLCafé olvasói korábban már megszavazták, hogy így még jobban tetszik nekik, de nem valószínű, hogy A Nagy Duett színpadára így állna majd ki. 

Liptai Claudia smink nélkül jobban tetszik az olvasóinknak a szavazás szerint

De nem is ez volt a téma Liptai Claudia legutóbbi családi posztja kapcsán, hanem a tündéri kisfia, Pataki Marcell, akit viszonylag régen láttunk. 

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top