Sztárok

Ilyet sem láttál még Vajna Tímea kezében

A világ hírei mellett eltörpül, hogy éppen mi van Vajna Tímeával, viszont az utóbbi posztja láttán mindenki ugyanazt a kérdést fogalmazta meg, ezért szeretnénk tudni, neked mi a véleményed.

Valószínűleg lehetne egy napi Vajna Tímea-rovat is, mert a filmügyi kormánybiztos felesége bármivel képes érdeklődést generálni. Azt már tudjuk, hogy ha adakozik, az a gond, ha bolondozik az, ha meg csak megmutatja, mije van, akkor meg az. Most viszont megint tudott újat mutatni, legalábbis mi még így nem láttuk. 

Első kérdésként: mi a furcsa ezen a Vajna Tímeá-s képen?

🤔 face? 🤪🤣 #iseeyou 💫What is your future?

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A szexi ruha vagy a smink biztosan már megszokott, de ki tudja, te mire figyeltél fel. Mutatjuk, hogy a nem reprezentatív felmérésünk szerint mit találtak furcsának az emberek: 

Vajna Tímea egy könyvvel

Igen, a könyvet. Volt, aki a közösségi oldalon megkérdezte, hogy mit olvas, de erre nem jött válasz. Pedig erre is kíváncsiak lennénk. Mert azt megszoktuk, hogy Vajna Tímea egy gyémántgyűrűt tart a kezében, vagy éppen napszemüveget, a telefonját vagy a lovagláskor a gyeplőt, de a könyv valami új. Szóval akkor ugorjunk egyet.

Második kérdés: szerinted mit olvas Vajna Tímea?

És hogy igazságosak legyünk, azért ideteszünk egy másik képet, amelyet éppen a fenti előtt posztolt. Szintén valami könyvféle, esetleg évkönyv vagy album lehet.

🧐 #legends

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top