Sztárok

Berki Baukóról: „Botrányok nélkül nem tud élni”

Tegnap délután kezdődött a Berki–Baukó-botrány: a felek estig üzengettek egymásnak a közösségi oldalaikon. Ennek azonban még nincs vége, ma folytatódik a kálvária.

Baukó Éva kiakadt Berki Krisztiánon, mert állítása szerint megfenyegette őt a műsorvezető. Ezenkívül több dolgot is megosztott a nagyérdeművel: többek között azt, hogy Berkit többször látta tinderezni, miközben az új barátnőjével haknizik, és azt is megtudtuk, hogy januárban még bepróbálkozott nála. Tegnap estére már elfajult a Berki–Baukó-vita, egymásnak üzengettek élő videókban.

Berki csupán a fenyegetésre és az alkoholproblémákra reagált. 

„Úgy láttuk – a kollégáimmal közösen –, hogy Baukó Éva nincs műsorképes állapotban. Hogy ennek mi lehet az oka, arról tudnánk beszélni… Elmondta, hogy kidobta a pasija, egy óriási szakításon van túl, egész éjjel nem aludt. (…) Lehet alkoholos befolyásoltság vagy bárminemű altató használata” – fogalmazott Berki Krisztián, amire Baukó Éva rövid időn belül reagált. 

„Magánéleti problémákat felhozva azzal érvel, hogy lehettem alkoholos, altatós vagy bármilyen szer hatása alatt, vagy rossz lelkiállapotban. Reggel megemlítettem, hogy volt egy kis összeveszésem egy sráccal, akivel egyébként nem vagyok kapcsolatban, továbbra is szingli vagyok. Ha nem lettem volna műsorképes állapotban, akkor a Fem3 vezetésének úgy kellett volna döntenie, hogy menjek haza… – válaszolt a vádakra Baukó Éva, aki perre készül Berki ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top