Sztárok

Singh Viki lenge ruhában mutatta meg a dekoltázsát

Singh Viki régebben szégyellte a testét, de most már egyre többet láthatjuk sokat mutató szettekben. Ennek oka van, nemsokára az is kiderül, hogy mi az.

Az énekesnő egyre többször mutatja meg magát „aligruhában”: Singh Viki legutóbb egy tangában feszített, most pedig melltartó nélkül fotózkodott. Ahogy írja, régebben kevésbé vállalta magát, sok negatív kommentet kapott, de ennek már vége: Singh Viki egy fotózás kedvéért lenge ruhában mutatta meg nőiességét, amit most már egyáltalán nem szégyell. 

„Nagy nap ez a mai!! Hogy miért is, azt hamarosan megtudjátok! Biztosan észrevettétek, hogy bátrabban vállalom a testemet és a nőiességemet az elmúlt időszakban… ennek nyilván oka van! Egy nagyon meghatározó időszakot zárok le ma, ami alatt rengeteget tanultam, fejlődtem, küzdöttem, akartam, és tettem magamért” – írta a közösségi oldalán Singh Viki, aki nemrégiben egy intim tetoválást is csináltatott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top