Sztárok

Nagy bajba került Köllő Babett

Köllő Babett a saját házának fogságába esett. A Feleségek luxuskivitelben szereplője ritkán esik kétségbe, de most láthattuk, hogy reagál, ha valami megoldhatatlan problémával áll szemben.

Köllő Babettet sokan nem szerették, egészen addig, amíg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelt. Ott megváltozott az emberek véleménye a luxusfeleségről, ami nem csoda, hiszen Babett remekül helytállt. Hétfőn elstartolt a Feleségek luxuskivitelben második évada, amelynek alapján újabb botrányokra számíthatunk. Köllő Babettet úgy ismerjük, mint aki kiáll magáért, azonban van olyan, ami őt is megtöri.

Köllő Babett a saját otthonának fogságába esett, hiszen elment az áram. Ami azt jelentette, hogy az elektromos garázskaput sem tudta kinyitni, így az autója bent ragadt a parkolóban. Ez nem lett volna gond, ha nem kell előadásra mennie… Végül sikerült megoldani a problémát, hiszen a színésznő férje elárulta, hol kell áramtalanítani a garázskaput. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top