nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megvan Hajdú Péter utódja, méghozzá nem is akárki

Megvan Hajdú Péter utódja, méghozzá nem is akárki

Hajdú Péter távozik az ATV-től, nem hosszabbítják meg a szerződését. Már az is megvan, hogy melyik ismert tévés lehet az utódja a csatornán.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hajdú Péternek hamarosan távoznia kell az ATV-től, ám ez nem jelenti azt, hogy vasár­nap este nagyágyú nélkül maradna a csatorna. A Blikk in­formációi szerint ugyanis Jakupcsek Gabriella műsora – amelynek részleteiről már javában tárgyalnak – valószínűleg épp abban a műsorsávba­n kerül majd képernyőre, amelyből az Esti Frizbi kiesik. Persze, ez még a távolabbi jövő, hiszen az ATV közleménye szerint a tavaszi szezon végéig biztosan az Esti Frizbi lesz műsoron, Jakupcsek Gabriellával pedig őszi kezdésről egyeztetnek.

Hajdú Péter nem aggódik a jövője miatt. „Nyilvánvalóan az élet nem áll meg, a Tükörhegyen építünk bevásárlóközpontot, ott van az egészségközpont, van éttermem, nemsokára indul a Miskolci Sörfesztivál, így akkor sem történik semmi, ha egy ideig most nem vagyok képernyőn. Elmehetek pihenni is” – mondta el a lapnak Hajdú Péter, aki éppen a Frizbi következő két adását vette fel. A műsorvezetőn nem látszott, hogy megviselnék a történtek.

Megosztás Facebookon