Sztárok

Gombos Edina szemüvegkereteket árul, de a TV2-es visszatérésről is mesél

Hosszú idő után először most beszél arról Gombos Edina, hogy milyen a floridai élete. Ennek kapcsán pedig szóba került a TV2-es visszatérése is.

Több szempontból is korszak kezdődött Gombos Edina életében, mivel a kisfia óvodáskorú és ezzel együtt neki is hamarosan lejár a szülési szabadsága. Korábban már szóba került, hogy a TV2 a tavaszi struktúrában még nem számol Gombos Edinával, de a hogyan továbbról most a Story magazinnak mesélt a műsorvezető. 

“Bizony, dönteni kellett, hogy hosszú távollét után újra munkába állok-e műsorvezetőként. Ez ugye mindannak a feladását jelentené, amit a kiköltözésünk óta elértünk itt, Floridában. Sokat töprengtem azon is, vajon képes lennék-e mindent onnan folytatni, ahol abbahagytam. Újra ugyanazt a a felpörgetett, stresszes életet élni, mint amikor élő műsort vezettem, és napi 10-12 órákat forgattam”

– kezdte Gombos Edina, aki most nyugodt életet él kint, és már megszokta. Tegyük hozzá, azért nem unatkozik. Jelenleg éppen üzletasszonyként szeretne helyt állni. Miközben a férje, Alberto egy nyugat-európai cég amerikai információs technológiai főnöke, közös családi vállalkozásba is fogtak. 

Gombos Edina és családja, Alberto, Miranda és Matteo már Amerikában képzelik el a jövőjüket

„Divatos, főleg olasz stílusú szemüvegkereteket adunk el itteni patikáknak” – mesélte Edina a magazinnak, ahol részleteket is elárult az üzletről. Na meg arról, hogyan tervezi a hazautat, és hogy a gyerekek, Miranda és Matteo mennyire vágynak haza. 

A Story magazinban olvashatsz Gombos Edina floridai életéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top