Sztárok

Visszatérnek a halott szereplők a Barátok köztbe

A húszéves Barátok közt jubileumi évében bármi megtörténhet. „Halottak” térhetnek vissza, sőt még az is lehet, hogy már a konkurens csatornáknál dolgozók is ellátogatnak a Mátyás király térre.

Huszadik éve van az RTL Klub képernyőjén a Barátok közt. A jubileumi év alkalmából már több régi szereplő is visszatért, mint például a Berényi Balázst alakító Aradi Balázs vagy a Szilágyi Andreát játszó Deutsch Anita.

A készítők a bonyolultabb helyzetektől sem riadnak vissza, olyanokat is szerepeltetni fognak, akiknek a karaktere már elhalálozott a sorozatban. Azt például már biztosan tudni, hogy visszatér a Barátok köztbe Magdi Anyus, azaz Fodor Zsóka.

„Idén régi, közönségkedvenc szereplőket tervezünk visszahozni a sorozatba. A jubileumi évünkben folyamatosan lehet számítani meglepetésekre: idén bármi megtörténhet, és meg is történik majd” – mondta korábban a Blikknek Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere, aki a tárgyalások miatt neveket nem árult el.

A lap úgy tudja, hogy a korábban a Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Pétert, a Berényi Claudiát megszemélyesítő Ábrahám Editet  és a sorozat első „halottját”, Berényi Ákost, azaz Somorjai Tibort is szerepeltetnék hosszabb-rövidebb időre.

Fotó: RTL klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top