Sztárok

Csúnyán megverték Szecsődi Karit

Szecsődi Kari egyik legjobb barátja, az élő Ken babaként ismertté vált Einwiller Gregor osztotta meg az ismerőseivel, hogy mi történt az egykori megasztárossal.

Rég hallottunk Szecsődi Kariról, a Megasztár egykori tehetségéről. A műsorba még férfiként jelentkező Kari azóta már nőként éli az életét, és ezt egyáltalán nem titkolja. Kari nagy súlyfeleslegtől szabadult meg, amit büszkén vállalt a közösségi oldalán. Az átalakítás óta transzvesztita előadóként keresi a kenyerét. Most egy szomorú hírt osztott meg a követőivel, de mivel az ő oldala privát, így az egyik legjobb barátja, a magyar Ken baba, Einwiller Gregor továbbította a rajongók felé a képet. 

A bejegyzést és a hozzá tartozó kommenteket itt is megtekintheted, bár ebből nem derül ki, hogy pontosan mi történt. Annyit lehet sejteni, hogy Szecsődi Karival egy hozzá közel álló személy bánt el, hiszen a bejegyzésben elhangzik egy erről árulkodó mondat: „Nem bújhatunk az örökkévalóságig a mondat mögé, hogy »de szeretem!« — ezt nem teheti meg senki, se veled, se senkivel” – írta Gregor a posztjában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top