Sztárok

5 retró fotó a ma 62 éves Hernádi Juditról

Hernádi Judit ma ünnepli 62. születésnapját. A színésznőn nem látszik az idő múlása, de nagyon sokat változott, mióta megismerte az ország. Régi fotói közül szemezgettünk.

A színésznő nemrég hatalmas megtiszteltetésben részesült: Hernádi Judit kapta a Psota Irén díjat, elismerve ezzel eddigi munkásságát. Judit, aki mindig is híres volt arról, hogy kimondja, amit gondol, egyáltalán nem változott az elmúlt években, így időben nagyon vissza kellett menni, hogy egy kis változást láthassunk a képek között. Öt régi fotóval köszöntjük a ma 62 éves Hernádi Juditot.

Megnézem
Összes kép (5)

Szerencsére a közösségi oldalára is tölt fel sok évvel ezelőtti fotókat. Van olyan, amire egyáltalán nem emlékeztünk: 

És most idézünk is tőle egyet, hiszen rengeteg olyan gondolat van, amelyről az évek során bebizonyosodott, hogy mennyire igaza van a művésznőnek. 

Nem baj, ha az úgynevezett nagy, forradalmi döntések, amelyek az ember életét teljesen felforgatják, inkább az ifjúság, legkésőbb a kora középkor idejére esnek, mert azután az embernek meg kell tanulni a kompromisszumokkal is bánni, tudnia kell, hogy mi az, amit el tud viselni, és mi az, amit nem.

Boldog születésnapot kívánunk a művésznőnek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top