Sztárok

Ördög Nóra a családja jövőjéről beszélt

Ördög Nóra és Nánási Pál utazós blogja igencsak népszerű, több százezren követik őket a legnagyobb videómegosztón. Éppen ezért, nem állnak le a vloggal – azt is elárulták, mi a következő úti cél.

Nánási Pál hozta el az első helyet a Playboy Man of the Year díjátadón. A fotós azt mondja, ez számára hatalmas elismerés, hiszen sokáig fotózott a lapnak, és szerette is a munkájának ezen részét. Ördög Nóra, mint mindig, most is áhítattal beszélt férjéről, elmondta, mennyire büszke rá. Azt is megemlítették, hogy a vlog nézőinek is sokat köszönhetnek, hiszen oroszlánrészük volt a szavazatokban. Továbbá elárulták Nóriék, hova viszik majd legközelebb a követőiket.

„Ő egy nagy betűs pasi, tulajdonképpen ki más kaphatta volna?” – tette fel a költői kérdést Ördög Nóra, Nánási Pál pedig elárulta, hogy most már az apa- és a férjszerep a legfontosabb számára. Arról is tájékoztatták a nézőket, hogy milyen helyszínről vlogolnak majd legközelebb. 

Hamarosan a lisszaboni utazásunkat is láthatják, az még februárban történt, aztán végre eljutunk Disneylandbe is, Párizsba, úgyhogy hamarosan utazunk. Szerintem az hatalmas öröm lesz mind a négyünknek, ráadásul ezt kérték a legtöbben, amikor megkérdeztük a nézőket, hogy mit szeretnének látni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top