Sztárok

Luxus Yvonne lánya Kim Kardashian-feneket műttetne magának

A luxusfeleségek élete sem könnyű, ha a gyerekük rossz döntést akar hozni. Yvonne Dederick a lányáról mesélt.

Yvonne Dederick tegnap este debütált a Feleségek luxuskivitelben állandó szereplőjeként, ahol hamarosan szeretett lánya, a rapper Catherine is feltűnik mellette. Bár a rapper lány a tengerentúlon él, mindent megbeszélnek az anyukájával.

„New York legmenőbb klubjaiban építi a ze­nei karrierjét rapperként, jelenleg Mardoll néven a második lemezén dolgozunk. Sokan mondják róla, hogy ő a női Eminem, nagyon kemény számokat ír, közben színművészetet tanul. Határozott képe van a világról, és határozott elképzelése és elvárásai vannak önmagával szemben is. Nagyon kritikus tud lenni. Igyekszem őt óvni az Amerikában igen divatos plasztikai eljárásoktól. A legutóbb azzal sokkolt, hogy olyan feneket szeretne csináltatni, amilyen Kim Kardashiannek van, maga is nézi a The Kardashians című sorozatot. Rengeteget győzködöm, hogy gyönyörű, és ilyen fiatalon ne tegye ki magát ilyen szintű átalakításnak, nem beszélve arról, hogy igen fájdalmas a fenék feltöltése” – mondta a Borsnak Yvonne Dederick

Mardoll (@mardollofficial) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top