Sztárok

Kamujegyekkel verik át Korda Györgyék rajongóit

Egy furcsa weboldalon több koncertre is jegyeket árulnak, köztük Korda Györgyék debreceni fellépésére is, ilyen koncertjük azonban nem is lesz!

Kamujegyeket árulnak egy internetes portálon Korda György és Balázs Klári nem létező koncertjére. Kordáék a saját Facebook-oldalukon figyelmeztetnek a csalásra.

„Ez borzasztó! Nem hittem a szememnek, amikor megláttam, de bevallom, először egy debreceni partnerünket hívtam fel, aki rákérdezett, és visszaigazolta, ilyen fellépésről szó sem volt” – mondta el a Blikk megkeresésére Balázs Klári, aki az interneten böngészve talált rá a látszólag komolynak tűnő jegyáruházra.

„Mélységesen megdöbbent, hogy ilyen aljas módon akarnak pénzt kihúzni azoknak a zsebéből, akik szeretik a dalainkat. Sajnos, hallottam már ilyenről, de mégis más, amikor a saját nevét olvassa az ember egy ilyen csaló honlapon” – fűzte hozzá Korda György.

(borítókép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top