Sztárok

Istenes Bence második kisfia nevéről beszélt

Nemrég kiderült, hogy Istenes Bence és Csobot Adél második gyermeküket várják, ráadásul azt is elárulták, hogy újra kisfiuk lesz. A nevét a rajongók is találgatták, a szülők most tiszta vizet öntenek a pohárba.

Hamarosan kistestvért kap Csobot Adél és Istenes Bence kisfia, Natan. A pár a bejelentés után részleteket is megosztott a rajongókkal, de a kisfiú nevét egyelőre homály fedi. Bence sokáig azzal viccelődött, hogy Tarzan lesz a gyerek, de végül elvetette ezt az opciót. Két héttel ezelőtt kiderült, hogy míg Csobot Adél A Nagy Duettben próbálja ki magát, addig Istenes Bence a Survivort forgatja majd, így kénytelenek lesznek nélkülözni egymást. Addig is egy vlogban tiszta vizet öntenek a pohárba, már ami a gyerekük nevét illeti. 

Istenes Bence és Csobot Adél az előző videóban arra kérték a követőket, hogy kérdezzenek tőlük, mert csinálnának egy olyan vlogot, amelyben ezekre a kérdésekre válaszolnak. Mily meglepő, hogy a kérdezők fele a második kisfiuk nevére volt kíváncsi, amire a sztárpár csak ennyit mondott: „Fogalmunk sincs!” – lezárva ezzel a további találgatásokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top