Sztárok

Vasvári Vivien ultimátumot kapott

Ma indul a Feleségek luxuskivitelben második évada. Méghozzá egy ekég komoly drámával, hiszen Vasvári Vivien és férje nem értenek egyet egy fontos kérdésben.

Vasvári Vivien a kislányát, Arianát lepte meg még karácsonyra egy törpemalaccal, ám a család férfi tagjának nem nőtt a szívéhez a Luxi Röfinek elkeresztelt jószág, ami komoly konfliktusforrás a Feleségek Luxuskivitelben sztárja és a férje között.

“Röfi lényegében ugyanazt a bánásmódot igényli, mint a kutya vagy a macska” – mesélte Vi­vien. “Fecsó nem szereti Röfit, mert jelenleg nem szobatiszta, azaz állandóan bepisil, bekakil. Emiatt elég sok a konfliktus, főleg, mivel az elmúlt hónapokban egyébként sem tudta elfogadni mint kis kedvencet” – magyarázta szomorúan a Blikknek. “Kiborítja, hogy a nap huszonnégy órájában röfög, emellett elég akaratos is, ha nem az van, amit ő szeretne, akkor túrni kezd az orrával. Ráadásul Fecsót aggasztja, hogy ha megszületik a kisfiunk, malacürülék fogadja a lakásban.”

Vasvári Viviennek döntenie kell, hiszen ultimátumot kapott a férfjétől: vagy ő vagy a malac.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top