Sztárok

Mádai Vivien a ruhaválasztásnál Zénóra bízta magát

Mádai Vivien a visszatérése óta nagyon sokat szerepel a képernyőn, és a közösségi oldalain is napról napra nő a rajongótábora. Azt mondja, mindig magát adja, és reméli, ezzel inspirálja nőtársait.

Mádai Vivien korábban többször vallott a szülés utáni nehéz időszakáról, most viszont egy teljesen ellentétes életszakaszban van – reggelente úgy kel fel, hogy minden rendben van körülötte, és szereti, amit csinál. A tévézésen kívül blogol, anyukáknak szóló bejegyzéseket ír, és a közösségi médiában is nagyon aktív. A műsorvezető nemrég elismerést is kapott a munkájáért: a Playboy Man of the Year Múzsa kategóriában győzött. Mádai Vivi elképesztően festett a díjátadón.

„Azt gondolom, hogy az inspiráció a fő hatásvonal. Szerintem hatással tudok lenni azokra a nőkre, emberekre, akik követnek, és végigkísérték a munkásságomat az elmúlt években” – kezdte az NLCafe.hu-nak Mádai Vivi, aki arról is beszélt, hogy a kisfia, Zénó mennyire kritikus, ami az ő ruhaválasztását illeti, és szívesen hagyatkozik rá.

A kisfiam három és fél éves, és ahhoz képest egy igazi kritikus férfiként mondja, hogy anya, ez tetszik, vagy anya, ez nem tetszik. Amikor felpróbáltam ezt a ruhát, akkor kijött, és azt mondta: anya, ez nagyon csillog! Ez nála egy pozitív kritika.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top