Sztárok

Zimány Linda milliókat érő táskát villantott

A Birkin népszerűsége a Szex és New York sorozat hatására ugrott meg, a legnagyobb világsztárok is hónapokig vagy akár évekig várnak egy-egy darabra.

Akár egy autót is lehetne venni Zimány Linda táskájának árából, amelyet a jogász-modell legutóbb megmutatott. Az Instagramon posztolt képen Linda élvezi a tavaszi napsütést, a méregdrága kiegészítő pedig megbújik a kép sarkában.

Lunch time😋

A post shared by Linda Zimany (@lindazimany) on

Egy kommentelő angolul hívta fel arra a figyelmet, hogy a táska nem Michael Kors, hanem egy Birkin. Az árában pedig nagy különbség van.

Az Hermès idei árlistája szerint még a luxuscikkek világában is igencsak borsos az ára: típustól függően 2,3 és 3,3 millió forintba kerül – írja a Bors.

A lapnak egy divat- és marketingszakértő azt mondta, hogy a Jane Birkinről elnevezett kiegészítő népszerűségén a Szex és New York című sorozat dobott nagyot. Samantha karaktere ugyanis megpróbált egyet szerezni az amerikai színésznő, Lucy Liu nevében.

A táskát kézzel készítik 48 munkaóra alatt, ezért a legnagyobb világsztárok is hónapokig vagy akár évekig várnak rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top