Sztárok

Weisz Fanniéknál már kész a babaszoba

Weisz Fanni és szerelme, Péter immár öt éve alkotnak egy párt. Nyáron összeházasodnak, és már a babával sem szeretnének tovább várni.

Weisz Fanni nemrég elárulta, hogy mikor lesz az esküvője. A párja, Péter két éve kérte meg a kezét, de sok más teendőjük miatt csak most kerül sor a frigyre. A siket modell 25 éves, szerelme pedig 30, így már a babával sem szeretnének várni, az esküvő után már bővülhet a család. Fanni és Péter már felkészültek a családalapításra, a babaszoba is megvan, így már csak a kis lakója hiányzik. 

„A szülői hálószobával szemben van a babaszoba, így odalátok – kezdte a Story magazinnak Weisz Fanni. – Egyelőre gardróbnak használjuk, mert kinőttük a beépített szekrényt. Amikor abba bepakoltam, Péter megkérdezte, hogy az ő ruhái hova kerülhetnek? Lett ezért még egy szekrény, és ha megszületik a picink, már csak a bababútort kell a szobába betenni. Nagyon várom, hogy odáig jussunk, idővel majd kis testvért is szeretnénk” – árulta el a szépségkirálynő, aki az esküvővel kapcsolatban is megosztott pár információt. 

További részletek a ma megjelent Story magazinban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top