Sztárok

Rubint Rékáék zátonyra futottak Zanzibáron

Kis híján balul sült el Rubint Rékáék szafarija a mesés afrikai szigeten.

Különleges fitnesztábort vezetett az elmúlt napokban Rubint Réka: a jelentkezőkkel Zanzibár szigetén hódoltak a torna és az egészséges életmód szeretetének. Az ilyen „alakreform” táborok nem szokatlanok, a nyáron Ciprusra is indul egy turnus. Hiába vonult vissza az edzősködéstől Schobert Norbi, felesége úgy látszik, tovább viszi a családi bizniszt.

A tábor végén vezetett túrán szafari kirándulásra indultak Rékáék és a résztvevők: terepjáróról mutatták meg a turistáknak a vadregényes táj szépségeit. Rékáék kocsija vezette a sort mikor egy kisebb folyóhoz értek, melyen a dzsip könnyedén áthatjhatott volna, ám az autó fennakadt valamin, és az utasok csapdába estek.

A post shared by Réka Schobert (@rekarubint) on

„A vezetőnk kétségbeesve próbált menteni minket a többiekkel együtt. A vontatókötél elszakadt, 1 órán keresztül a folyó fogjai voltunk” – írja Réka, ráadásul a víz minden irányból ömlött be az autóba. Végül szerencsésen partra vontatták őket, de Rubint Rékáék biztos nem felejtik el egy darabig ezt az élményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top