nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Penélope Cruz és Javier Bardem a frászt hozzák egymásra Cannes-ban

Penélope Cruz és Javier Bardem a frászt hozzák egymásra Cannes-ban

A Penélope Cruz–Javier Bardem házaspár közös thrillerével nyit a cannes-i fesztivál.
Kránicz Bence
Kránicz Bence
f Ajánlom

Az Everybody Knows (Todos lo saben) című thriller lesz a 71. Cannes-i Filmfesztivál nyitófilmje. A rendező a Cannes-ba visszajáró iráni Asghar Farhadi, aki legutóbb két éve, Az ügyfél című filmjével két díjat is elhozott a fesztiválról. Új, spanyol nyelvű filmjének főszereplői Penélope Cruz és Javier Bardem, akik egy házaspár két tagját játsszák. Ők ugye az életben is házasok, több közös filmjük volt már együtt, legutóbb a 2017-es Loving Pablo.

Everybody Knows, Penélope Cruz, Javier Bardem (forrás: Cannes Film Festival)

Everybody Knows (forrás: Cannes Film Festival)

A történetről annyit lehet tudni, hogy a Buenos Airesben élő házaspár hazatér a nő szülőfalujába, Spanyolországba, ott azonban rémes dolgok történnek velük. A filmet május 8-án mutatják be Cannes-ban.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon