Sztárok

Köllő Babett súlyos betegségéről vallott

Köllő Babett tinédzseréveit megkeserítette súlyos betegsége, amelyet csak szakember segítségével tudott legyőzni. A színésznő sokáig küzdött anorexiával, most erről beszélt.

Köllő Babettet magabiztos nőként ismerhettük meg, sosem gondoltuk volna, hogy neki is volt egy olyan mélypont az életében, ami nagyon súlyos következményekkel járt. A Feleségek luxuskivitelben szereplője ugyanis tinédzserévei alatt anorexiával küzdött, amelyből csak komoly segítséggel tudott kijönni. „Imádtam balettozni, de azt mondták a tanáraim, hogy fogynom kellene. Ma már tudom, maximum két kilóra gondoltak, de ez a rosszul értelmezett tanács elindított bennem valamit, elkezdtem éheztetni magamat, és fogyni” – kezdte Köllő Babett a Story magazinnak. 

„Jól éreztem magam, nem érdekelt, hogy a 167 centis magasságomhoz képest 39 kiló lettem. Ha kicsivel többet ettem, lelkiismeret-furdalásom volt. A szüleimnek persze feltűnt, de nem hallgattam rájuk, hogy egyek” – mondta a luxusfeleség, aki csak akkor ébredt rá a betegségére, amikor szerelmes lett, és elkezdett hízni. 
Biztonságban éreztem magamat, eljártunk ide-oda enni, kezdtem hízni. Akkor ébredtem rá, milyen sovány voltam, mekkora baj is lehetett volna. További tíz év telt el, mire valóban rendbe jöttem…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top