Sztárok

Újra együtt L.L. Junior és Csilla

L.L. Junior és gyermekei anyja, Csilla már egy ideje különváltak, most viszont újra egy képen pózolnak. Az énekes szakításai után lehet, hogy újra összehozta őket a sors?

L.L. Junior 2016 októberében jelentette ki, hogy elhagyta a családját, mert egy másik nőbe szerelmes. Aztán jött egy váratlan fordulat, és Junior hazaköltözött a családjához, pedig már jegyben járt új szerelmével. Most pedig úgy tűnik, hogy ismét, vagyis harmadjára is szakított Körtvélyessy Kingával, lehet, hogy ezúttal végleg. Érdekes, hogy pont most, a szétválás utáni napokban máris közös képet posztolt exével, Csillával. 

„Na ilyen kép is rég volt. Gyönyörű estét kívánunk mindenkinek! Hamarosan új műsorban együtt” – írta a fotóhoz L.L. Junior. Egyelőre nem tudni, hogy az énekes újra együtt van-e volt kedvesével, vagy csak az említett műsor miatt álltak össze egy közös képre. Te mit gondolsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top